В університеті стартував соціально-просвітницький проєкт «Я знаю все про права споживача»

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника розпочинає реалізуватися спільний з Держпродспоживслужбою в Івано-Франківській області корпоративний соціально-просвітницький проєкт «Я знаю все про права споживача». Проєкт реалізується в межах Меморандуму про співпрацю для посилення практичної складової освітнього процесу, підвищення правової грамотності та розвитку споживчої освіти та культури. Учасниками проєкту є здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, провідні фахівці, керівники та спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Слухачі матимуть змогу поглибити знання щодо ролі Держпродспоживслужби та її впливу на процес захисту прав споживачів в Україні, знання, які допоможуть захищати власні права та інтереси, обирати якісний та безпечний товар, знання про антитютюнову стратегію Держави, роль Держпродспоживслужби у зниженні рівня вживання тютюноваих виробів, обмеження до них доступу дітей та інші особливості дотримання антитютюнового законодавства.

Результатом реалізації проєкту буде формування відповідальної споживчої культури та правової грамотності в учасників освітнього процесу стосовно власних прав споживача.

Лекції в межах проекту будуть читати начальник управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами ГУ Держпродспоживслужби і Івано-Франківській області Олександр Грибик, головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Олександра Томяк, завідувач сектору контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства, пробірного контролю управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Валентина Сенчук.

Запрошуємо приєднуватися до заходів!

Час та місце проведення: щочетверга (23.11.2023 р., 30.11.2023 р., 07.12.2023 р., 14.12.2023 р.) , аудиторія 25 ЦК, (початок о 13.50).

Для тих, хто немає змоги відвідати проєкт особисто, передбачена можливість підключення для онлайн трансляції за посиланням (Zoom): https://us02web.zoom.us/j/81306479302?pwd=Q1JId2tWYWlxejhKWm1SOGhFcWl4UT09

Meeting ID: 813 0647 9302

Passcode: *0&^8HfR