Студенти провели соціальну акцію «Обійми і задонать»

Цими вихідними студенти факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в рамках проєкту «Добро на кермо» організували соціальну акцію «Обійми і задонать».

Завдяки активності жителям та гостям Івано-Франківська, їхнім відкритим серцям до добрих справ наші психологи зібрали значну суму коштів – 20 тисяч гривень. Однак це не єдиний здобуток, адже найголовніший капітал – це люди! Завдяки ідеї студентів, кожен, хто долучився до акції, отримав завдяки обіймам і благодійності гарний настрій, відчуття сили та єднання у допомозі, зміцнив віру і довіру.

Студентка 4 курсу Марія-Наталія Гнатюк, яка ще й напекла пряників у подарунок дітям за обійми каже: «По перше, ти можеш і не здогадуватись, які твої вміння, навички, таланти будуть корисними для наших захисників. Все що потрібно – це включити фантазію і робити. По друге, наше майбутнє – це молоді люди, підлітки, дітки. Це викликає надзвичайні почуття, коли діти підходять зі словами: «У мене є всього 10 гривень, я знаю, що це дуже мало, але це усе що маю» такі моменти розумієш, що це все не марно і у нас росте чудове покоління. По третє, ми реально сильні, коли обʼєднані».

«Ця акція дала усвідомити мені яка ми сильна нація. Безліч людей, які сповнені світла і добра. Я відчула, якими щирими та сильними є всі наші обійми коли ми об’єднані. І це максимально наповнює і надихає. А найбільше зворушило те, наскільки міцні і щирі обійми підростаючого покоління, і це дає безмежну віру в світле майбутнє. Це було незабутньо», – зазначила студентка 4 курсу Олександра Кравчук.

Ще одна організаторка акції, студентка 4 курсу Наталія Вовчук зауважила: «Я зрозуміла наскільки приємно обіймати незнайомих своїх людей. Своїх, бо об’єднанні заради однієї цілі. Відчула через обійми могутню силу добра. Неймовірно цінні моменти. Міцні та зігріті любов’ю до своїх захисників».

Нагадаємо, проєкт «Добро на кермо» був започаткований спільно факультетом психології і БФ «Сила добра ІФ» на чолі із його керівником, випускником магістерської освітньої програми «Психологія», громадським діячем, волонтером і військовослужбовцем Русланом Павловим. Мета проєкту – зібрати 300 000 на авто для 50 полку ім. полковника Семена Височана НГУ.

Волонтери факультету психології висловлюють щиру подяку за кожен внесок і нагадують, що збір продовжується!

Усі бажаючі можуть долучитися до збору монобанка: https://send.monobank.ua/jar/9iiKbFhTyK