З Днем Соборності України!

Сьогодні в Україні відзначають День Соборності! Символічно, що в колишньому Станіславові відбулося підписання Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день є символом єднання та спільної історії нашої незалежної країни. Ми вшановуємо це, як свято величі та сили українського народу, як день, коли різні регіони, культури та традиції об’єднуються для спільної мети.

Ми – соборна, міцна та вільна нація, і нехай цей день принесе нам нове натхнення та віру у нашу славну Перемогу над ворогом. Україна – це країна, яка завжди виходить з випробувань ще сильнішою, ніж раніше.

Ми горді за нашу культуру, мову та традиції, за нашу єдність та спільні досягнення. Прикарпатський університет веде системну роботу з університетами в усіх куточках України та об‘єднує багато освітян та студентів заради спільних цілей та успішних проєктів.

Нехай День Соборності додасть сили та натхнення усім українцям, де б вони не знаходилися. Нехай він підкреслить нашу віру у світле та процвітаюче майбутнє нашої України.

В цей день необхідно також вшанувати наших захисників. Їхні мужність, відвага та посвяченість захисту Батьківщини є джерелом глибокої поваги та вдячності.

Бажаємо всім злагоди, взаєморозуміння та мирного розвитку нашої країни!

Слава Україні! Героям слава!