Дискусія «Відбудова України: чи чутний голос молоді?» за участі представників університету та студентів

Проректор з науково-педагогічної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Едуард Лапковський, викладачі та студенти ПНУ на запрошення Івано-Франківської Телерадіокомпанії «РАІ» та громадської організації СМАРТ МЕДІА взяли участь у публічному обговоренні теми «Відбудова України: чи чутний голос молоді?».

Для обговорення піднятої проблематики на програму були запрошені студенти та викладацько-професорський склад нашого університету та фахівці медіа Івано-Франківщини.

«Наш університет має потужну платформу для реалізації креативних ініціатив студентів та викладачів. Є цікава міжнародна співпраця та підписані Угоди з університетами різних країн, зокрема, Польщі, Франції, Словенії тощо», — наголосив проректор Едуард Лапковський.

На дискусійній програмі студенти та доцентка кафедри журналістики Галина Пристай зазначали, що проблему розвитку та самореалізації молоді потрібно обговорювати на медіа та публічно, щоб спільно, разом з керівниками вишів і органів влади ще більше підсилювати та реалізовувати Грантові проєкти.

Також спікерами дискусії виступили: Олександр Співаковський – ректор релокованого Херсонського державного університету; Віктор Синишин – секретар Івано-Франківської  міської ради; Віталій Матешко – директор Департаменту молодіжної політики та спорту міськради»; Михайло Косьмій – перший проректор Університету Короля Данила.

На завершення дискусії учасники домовилися про спільні проєкти та співпрацю.