Доцента кафедри географії та природознавства нагороджено медаллю “Волонтер України за покликом душі”

Доцента кафедри географії та природознавства Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ірину Закутинську, як одного із найактивніших та результативних волонтерів Прикарпаття запросили до Благодійної організації “Київський Благодійний Фонд “Рідна Оболонь” для вручення нагороди.

Згідно наказу керівника секретаріату згаданого фонду, волонтерська робота Ірини Закутинської відзначена медаллю. Засновники фонду – депутат Київської Міської Ради пан Владислав Трубіцин та голова Оболонської в м. Києві Районної Державної Адміністрації пан Кирило Фесик, разом з нашою доценткою прийняли участь у заходах з передачі на Схід до одного із підрозділів Сил Спеціальних Операцій чергового, вже 12-го автомобіля (мікроавтобуса).

Відтак мали місце саме нагородження та ділова, конструктивна зустріч із представниками влади, обмін думками, планування спільної роботи далі.

Ірина Закутинська приємно відмітила суттєву позитивну різницю між молодими та завзятими керівниками, патріотами рідного краю, від адміністрування та поведінки відомих нам посадовців вчорашнього дня. До слова, кандидат юридичних наук, пан Кирило Фесик висловив подяку всім дотичним до волонтерства, небайдужим франківчанам за працю на користь ЗСУ. Відмітив оригінальність та актуальність волонтерської ініціативи доцента Ірини Закутинської “Гривня на Перемогу”, обіцяв сприяння та поширення серед киян франківських Донатив. Вони потрібні для збору грошей на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ.

“Всі ми маємо бути певними Перемоги над ворогом. Вона можлива за поєднання відповідної мотивації та забезпечення. Фронт оберігає тил – тил забезпечує фронт. Саме так кується Перемога. Українці разом – нездоланна сила!”, – зазначила Ірина Закутинська.

Викладачі кафедри психології розвитку факультету психології приєднуються до привітань, які  надходять на адресу Ірини Закутинської, й приєднуються до її ініціативи “Гривня на Перемогу”.