Поглиблюємо співпрацю з БО «Разом для України»

Ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда та виконавча директора БО «Разом для України» Евеліна Курілець підписали меморандум про співпрацю. З 24 лютого 2022 року БФ Razom (США) зосередився на проєкті Emergency Response – критично важливій гуманітарній допомозі для України. Зокрема, вони запустили програму Toy Drive, що допомагає дітям українських військових, які загинули чи постраждали під час бойових дій, психологічні консультації для дітей та дорослих, чиє звичне життя зламала війна, та збирають кошти на ліки для ЗСУ разом із аптеками АНЦ.

У робочій зустрічі також взяли участь декан факультету психології Лариса Заграй та Едуард Лапковський – завідувач кафедри фізичної терапії ерготерапії.

Під час заходу учасники обговорили поточну та майбутню роботу центру психологічних консультацій «Разом з тобою», яке відбулося на початку місяця у Прикарпатському університеті та обмінялися ідеями щодо подальших ініціатив.

«Необхідність розробки різноманітних програм для тимчасово переміщених осіб та наших військовослужбовців є зараз надзвичайно важлива. Ми радіємо, що спільно зможемо реалізувати такий задум», – каже Ігор Цепенда.