Випускники кафедри військової підготовки ПНУ склали Присягу на вірність Україні

Відбулося урочисте складання Військової присяги на вірність Українському народові випускниками кафедри військової підготовки у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

У заході взяли участь ректор університету Ігор Цепенда, заступник начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК), начальник відділу морально-психологічного забезпечення та зв’язків з громадськістю Івано-Франківського обласного ТЦК, підполковник Юрій Мухін, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради Ігор Влізло, військовий комісар Івано-Франківського міського ТЦК, полковник Роман Плитус.

Цього року лави українських захисників поповнилися амбіційними, енергійними та патріотично налаштованими молодими людьми, серед яких 44 юнаки та 8 дівчат. Під час урочистостей випускники продемонстрували стройову виправку та виконали стройові прийоми.

“Я щиро переконаний, що за період усіх років навчання в університеті та на військовій кафедрі, наші студенти здобули добрі знання, які дадуть їм можливість бути не тільки спритними, вмілими та успішними, але й дозволять проявити високий інтелектуальний рівень, який вирізняє нас у боротьбі з ворогом”, – розповідає Ігор Цепенда.

Впродовж навчання на військовій кафедрі студенти університету мали можливість пройти вишкіл від закордонних експертів. Під час заходу були відзначені найкращі студенти за старанність та наполегливість й нагороджені відповідними грамотами.

Щиро вітаємо студентів університету з прийняттям Присяги на вірність Українському народові та нашій державі!