З Днем Незалежності України!

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники, ветерани та випускники Прикарпатського національного університету! Вітаємо із державним та величним святом!

Сьогодні Україна відзначає 32-й рік незалежності в умовах повномасштабної війни. За цей час весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми – українці. Наша незламність є прикладом для багатьох народів, а відважність додає сил боротися далі.

Це свято – це можливість згадати героїчні подвиги наших предків, які боролися за право на незалежність. Це момент, коли ми маємо усвідомити, наскільки ми цінуємо наше державне будівництво, нашу культуру, нашу мову і традиції.

Цей день – це час для задумів, для проголошення своїх мрій та прагнень. Нехай наша незалежна Україна буде міцною, процвітаючою та проявлятиме свою силу в усіх галузях життя – освіті, політиці, економіці, культурі та спорті.

Цей день також є приводом подякувати тим, хто вносить свій внесок у розвиток країни – військовим, медикам, вчителям, викладачам, науковцям, художникам, фермерам, підприємцям і будь-кому, хто працює на краще майбутнє України.

Нехай наша країна завжди буде сильною, вільною та процвітаючою. Перемоги нам та мирного неба! Слава Україні! Слава ЗСУ!