Стартував пілотний проєкт “Разом з тобою” БФ Razom For Ukraine

На факультеті психології стартував пілотний проєкт “Разом з тобою” у партнерстві з БФ «Разом для України» (Razom/USA) https://www.facebook.com/RazomForUkraine .  У рамках проєкту передбачено індивідуальні консультації та групи психологічної підтримки для підлітків і батьків, чиє звичне життя зламала війна, і для тих, хто втратив близьких чи вони перебувають на передовій. Великою перевагою є те, що зустрічі проходять офлайн.
Участь безоплатна. Час та тривалість зустрічей узгоджується індивідуально.
Під час зустрічей діти зможуть поділитися переживаннями про події, відчути підтримку інших учасників груп чи психолога, а також знайти способи, як підтримувати себе та близьких у складні часи, побути в спільноті людей, які розуміють і підтримують одне одного.
Психологи допомагають не лише дітям та підліткам, а й батькам. Адже батьки мають опікуватися не тільки своїм психічним здоров’ям і психологічним станом, а й станом дітей, що вдвічі збільшує навантаження. Як кажуть фахівці, зайвої підтримки в такому випадку не буває.
Дорослі учасники обговорюватимуть, зокрема, як підтримати себе та близьких, як керувати емоціями в складні часи, як вгамувати біль і знайти себе в нових життєвих умовах, як планувати в часи невизначеності та де знайти ресурси для цього. https://fb.watch/e7SS-sf4K4/