21 квітня в приміщенні Навчально-виробничої лабораторії “Гастроательє” кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму пройшов майстер-клас з приготування великодніх пасок. Захід відбувся за ініціативи завідувача кафедри Володимира Клапчука та підтримки декана факультету Володимира Великочого.
Майстер-клас провели доцентка кафедри Лілія Лояк та завідувач НВЛ «Гастроательє» Ярослав Андрухів. У ньому брали участь студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та науково-педагогічні працівники кафедри. За традиційним українським рецептом приготували близько 200 великодніх пасок.
Святковий кошик та паски передали для українських військових на передову, а також у Благодійну організацію «Час добра та милосердя».