Заняття в онлайн-школі майбутнього психолога у формі інтерактивного тренінгу на тему “Лайфхаки взаєморозуміння, або Як передбачати поведінку людей і як перевіряти інформацію”

В п’ятницю, 16 квітня о 17.00, відбулося заняття в онлайн-школі майбутнього психолога. Інтерактивний тренінг на тему “Лайфхаки взаєморозуміння, або Як передбачати поведінку людей і як перевіряти інформацію” зібрав близько 60 зацікавлених учасників, серед яких учні шкіл Івано-Франківська, студенти і викладачі Івано-Франківського фахового коледжу, а також студенти і викладачі економічного факультету ПНУ.

Досвідчені тренери — доценти Надія Куравська та Надія Вітюк і магістрантки Юлія Рогатинська та Інна Малеш — в доступній і цікавій формі познайомили учасників з проблемою взаєморозуміння між людьми, закономірностями їх поведінки, особливостями сприйняття інформації тощо. Невимушена, доброзичлива атмосфера тренінгу налаштовувала на спілкування і на неочікувані висновки. Завдяки цікавим вправам учасники отримали змогу краще розуміти себе і партнера по спілкуванню, розрізняти деякі маніпулятивні прийоми, перевіряти інформацію.

Сподіваємося, запропонований тренінг привернув увагу учасників до психології як чудової науки, яка дає можливість “бачити” те, що не видно очима, “чути” те, про що не говорять вголос і розуміти те, що приховують.