З Міжнародним днем студентського спорту!

Сьогодні в світі, й Україні, зокрема, відзначають Міжнародний день студентського спорту! Цей день підтверджує важливість спорту як складової навчального процесу у закладах вищої освіти та його роль у розвитку фізичного і спортивного виховання молодого покоління.

Особливо приємна подія, адже університети Прикарпаття є добрим майданчиком проведення студентських спортивних заходів, фундатор багатьох з них.

Ми пишаємося здобутками наших студентів-спортсменів, які гідно представляють Івано-Франківщину на всеукраїнських, європейських та світових змаганнях, турнірах, чемпіонатах. Ми гордимося нашими чемпіонами з вільної боротьби, самбо, веслування, пауерліфтингу, стрітболу, легкої атлетики, лижного спорту, боксу. Лише в 2021-2022 році скарбничка спортивних нагород, зокрема, Прикарпатського університету поповнилася на 12 золотих, 6 срібних та 4 бронзові медалі.

І надалі докладатимемо усіх зусиль, аби заняття спортом стали доступними кожному студентові! Впевнений, наші зусилля обов’язково принесуть чергові перемоги і високі результати.

Тож, вітання студентам-спортсменам, тренерам, викладачам, ветеранам спорту і усім любителям здорового способу життя. Миру і добра усім, підкорення нових спортивних висот, успіхів і перемог в ім’я процвітання нашої України. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для молодшого покоління.

Ректор,

керівник ВГО “Спортивна студентська спілка України”

у Івано-Франківській області                                                         Ігор Цепенда