KMBS-лідери тренувалися у Прикарпатському університеті

Нещодавно гостями Прикарпатського національного університету стали учасники Києво-Могилянської Бізнес-Школи (KMBS). Це школа для лідерів, які прагнуть змін — в собі, своїх компаніях, країні та світі.

У рамках виїзного модуля учасники провели тренінг та отримали можливість краще пізнати характер регіонального управління та познайомитися з особливостями функціонування університету.

У заході взяли участь ректор ПНУ Ігор Цепенда, завідувачка кафедри професійної освіти та інноваційних технологій Оксана Джус, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Володимир Лущак та учасники Києво-Могилянської Бізнес-Школи на чолі з деканом KMBS Олександром Савруком.

Ректор особисто провів для столичних гостей ознайомчу екскурсію, під час якої розповів історію університету та поділився цікавими деталями з життя патрона університету Василя Стефаника. В університеті учасники тренінгу, зокрема, відвідали  Академію вільної боротьби Прикарпаття, Центр інноваційних освітніх технологій та артпростір ПНУ — виставкову галерею.

На гостей справила велике враження університетська галерея витворів мистецтва авторства студентів та викладачів ПНУ. Вони придбали декілька художніх робіт. Усі виручені кошти університет спрямує викладачам та студентам ПНУ, які у складі ЗСУ зараз із зброєю у руках захищають Україну.

Ознайомлення з університетом завершилося представленням актуальної діяльності університету та презентацією результатів транскордонного проєкту «Персоналізовані підходи для попередження ожиріння та діабету (PrePOD)» від Володимира Лущака.