Перший Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів

Команда Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника отримала можливість створити перший Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Івано-Франківській області!

Керівник групи та координатор регіонального акселератора GCIP – проректорка з наукової роботи, професорка Валентина Якубів, організатори: викладачка кафедри управління та бізнес-адмініструванняІрина Григорук та професор кафедри фізики і хімії твердого тіла Любомир Никируй.

Регіональний акселератор, що створений за підтримки Організації об’єднаних націй з промислового розвитку (UNIDO), є результатом перемоги у грантовому конкурсі. Сума гранту – 30 тис доларів.

Мета проєкту – розбудова національного потенціалу для підтримки та просування інновацій у сфері чистих технологій шляхом створення пілотного регіонального клінтех акселератора у рамках GCIP Ukraine у м. Івано-Франківськ на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Це сприятиме вирішенню проблем в регіоні, підтримці регіональних інноваційних клінтех стартапів, створення зелених робочих місць в регіонах України, підтримці та сприянні розвитку і впровадженні інновацій, поширення методології GCIP та розвитку підприємницької екосистеми на регіональному рівні в Україні

Над розвитком ідей та стартап-проєктів працюватимуть фахівці UNIDO, провідні міжнародні експерти (спільно з представниками влади, бізнесу та громадянського суспільства), викладачі Прикарпатського національного  університету.

Регіональний акселератор GCIP для інновацій, технологій та стартапів у Івано-Франківській області з 14 червня оголошує конкурс для учасників програми.

Детальніше про умови конкурсу дізнавайтеся за посиланням: https://pnu.edu.ua/blog/2021/06/15/30817/