Стартував корпоративний соціальний проєкт

Днями стартував корпоративний соціальний проєкт Прикарпатського університету «Осередок менторства». Його мета полягає в активному залученні випускників у динамічне екосередовище співпраці між ментором та студентом. Проєкт спрямований на розвиток співпраці з випускниками та являє собою процес взаємодії більш досвідченої в певній сфері людини з менш досвідченою, при якому відбувається передача знань, навичок, вмінь.

Менторами в даному проєкті, виступають випускники університету, провідні фахові практики, успішні особистості на професійній ниві, які мають можливість та бажання допомагати студентській молоді зростати особистісно і суспільно. Як правило, саме випускники у більшості випадків, служать особистим прикладом для студентів та є справжніми носіями цінностей університету.

Зокрема, в рамках реалізації корпоративного соціального проєкту «Осередок менторства», фахівці  кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму провели дводенний цикл онлайн-вебінарів на тематику: «Брендування курортів України». Організаторкою від кафедри виступила  кандидатка економічних наук, доцентка Ірина Мендела. Модерувала онлайн-зустріч асистентка кафедри Ірина Румянцева. Спікерками зустрічі виступили менторки, випускниці кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, факультету туризму Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника Аліна Біль та Оксана Савчук. Комунікували про туристичний бренд Приазов’я і можливості впливу на розвиток регіону та про унікальність туристичного брендування Ворохти.

«Цей проєкт – це добра ініціатива! Співпраця випускників та студентів дає вагомі результати для професійного зростання. Сьогодні основним індикатором якості освіти є наші випускники!», – зазначила під час зустрічі проректорка з наукової роботи, докторка економічних наук, професорка Валентина Якубів.

«Спільними зусиллями робимо неоціненний вклад у майбутній потенціал держави. І хто може краще мотивувати нинішню студентську молодь, як не самі випускники», –  додала проєкт-менеджерка роботи з випускниками, авторка проєкту,  кандидатка економічних наук  Мирослава Полюк.