Стажуйся у Центрі соціологічних досліджень Прикарпатського та отримуй стипендію фонду «Відродження»!

 

Сьогодні відбувся інформаційний день щодо конкурсу стажувань для молоді в рамках «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів» в Україні. Його нещодавно оголосив Міжнародний фонд «Відродження». Тож, прикарпатці отримали повну інформацію про те, хто саме і за яких умов може пройти стажування з 12 квітня по 12 листопада та чому це варто зробити саме у Прикарпатському університеті! Всі бажаючі змогли поставити організаторам свої питання.

Подію для молоді Прикарпаття та зацікавлених сторін організовано Навчально-науковим Центром соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (далі – Центр) та Міжнародним фондом «Відродження» в партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні в рамках «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів» в Україні.

Вперше магістри та аспіранти  Прикарпаття матимуть нагоду пройти відповідне стажування тут,  в Івано-Франківську на базі Центру соціологічних досліджень Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, що став одним із переможців конкурсу університетських Think Tank підрозділів у 2020 році!

«Це п’ята хвиля стажування молоді в провідних аналітичних центрах країни. Центр Прикарпатського університету є з 2021 року одним з 24 аналітичних центрів-учасників «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів» в Україні. Вперше на Прикарпатті, маємо інституцію, що є приймаючою стороною програми стажувань молоді в аналітичних центрах. Це виняткова можливість для талановитих молодих аналітиків здобути професійний досвід, налагодити партнерські взаємини із колегами, перебуваючи тут, в Івано-Франківську» – розповідає директорка Центру соціологічних досліджень Прикарпатського національного університету Ольга Максимович.

Центр ПНУ, за словами Ольги Максимович, в першу чергу зацікавлений у стажерах-соціологах, а також економістах-менеджерах, правниках, журналістах, молодих науковцях, просунутих у питаннях сучасної ком’ютерної графіки. Особлива преференція буде для кандидатів, що мають власні дослідження.

Про загальну програму стажувань, її пріоритети та критерії відбору конкурсантів для учасників заходу розповіла менеджерка Ініціативи з розвитку аналітичних центрів Міжнародного фонду «Відродження» Софія Голота, в також юрист-аналітик Інституту законодавчих ідей Юрій Шваб та колишня стажерка Школи політичної аналітики НаУКМА, аналітикиня Вероніка Усачова.

Тож, подання заявок триватиме до 22 березня 2021 року.

У випадку успішного проходження відбору стажери отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 4508 грн.

Тривалість стажування: 12  квітня – 12 листопада 2021 року.

Щоб бути успішним, стажуванню треба приділити 12 годин на тиждень!

Щоб стати учасником програми стажування необхідно:

  • мати освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра та вище;
  • на момент подання заявки бути студентом/студенткою магістерської програми, аспірантури або завершити магістратуру не пізніше, ніж рік тому;
  • бути не старше 35 років;
  • мати зацікавленість в аналітичних дослідженнях та бажання надалі працювати в аналітичному центрі;
  • мати рівень знання англійської мови Upper-Intermediate і вище.

Детальніше про умови та критерії конкурсу за посиланням:  http://www.ttdiinterns.org.ua  та на офіційній сторінці Центру: https://analytics.pnu.edu.ua/

Нагадаємо, Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону – це невід’ємна частина Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону засновано у 2015 році як структурний підрозділ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з метою забезпечення навчальної та наукової діяльності на основі соціологічних досліджень.

Впродовж 2015-2019 років  Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону здобув  авторитет та визнання на території Прикарпаття як структурний підрозділ класичного університету, що забезпечує належне виконання соціологічних досліджень, впливає на формування порядку денного політик регіону через розробку практичних рекомендацій та рішень на основі даних.

НАША МІСІЯ – сприяти сталому регіональному розвитку через належні дані для освітніх та молодіжних, економічних, культурних політик та формувати/просувати культуру/практики аналітично обґрунтованого прийняття рішень («Evidence-Based Decision Making Culture»).  

Ми відкриті до співпраці з усіма особами та інституціями, що поділяють цінності – доброчесності, професіоналізму, діалогу, партнерства та відкритості.

  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень
  • Центр соціологічних досліджень