Студенти-психологи отримали грамоти за проєктну діяльність.

8 лютого доцент кафедри загальної та клінічної психології, фахівчиня Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» Мирослава Кулеша-Любінець взяла участь у підведенні підсумків діяльності проєкту регіонального розвитку «Створення проєктно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні «Агенти змін» та презентації інтерактивного навчального посібника «Керівництво з управління проєктами розвитку», співатором якого вона є. Протягом трьох років команда фахівців проводила тренінги з проєктної діяльності за напрямками проєктів (соціальні, інвестиційні, дослідницькі, міжнародні та проєкти з регіонального розвитку), а також індивідуальні консультації для всіх охочих, особливо викладачів та студентів університету, з написання проєктних заявок на грантові конкурси та ін.

Слід зазначити, що студенти факультету психології активно приймали участь у проєктній діяльності, що дозволило їм спільно з доцентом Мирославою Кулешею-Любінець виграти п’ять грантів місцевих конкурсів від платформи «Тепле Місто» та «Urban Space 100» на суму близько 90 тис. грн. на проєкти «Лікар Свято» (https://kztkp.pnu.edu.ua/лікар-свято/) та «School of Mental Health» (https://kztkp.pnu.edu.ua/соціальний-проєкт-school-of-mental-health/). Також майбутні психологи в рамках освітньо-професійних програм мають можливість вивчати основи проєктної діяльності як на ОР «Бакалавр», так і на ОР «Магістр».

За активну участь у заходах проєкту «Створення проєктно-освітнього центру розвитку інновацій та інвестицій в регіоні» та безкорисну самовіддачу команді Агенти змін ПНУ студентки 1-го курсу ОР «Магістр» спеціальності «Психологія» Д. Олійник та Н. Лосяк, а також випускниці факультету психології Х.-В. Тимчій та О. Рубан були нагороджені грамотами ректора університету.

Більше про діяльність Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» можна дізнатися на сайті : http://agentyzmin.pnu.edu.ua/